uFeel.me
Когато
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 371
Когато съм покрай морето
си мисля за теб и никога
не ще те забравя!
Зашото ти ме плени
с твоята доброта!
Сега аз постоянно
си мисля за таб!
Когато си до мен
си мисля как да те спечеля,
как да бъда с теб за винаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me