uFeel.me
Когато...
Автор: chvassilev,  7 февруари 2013 г. в 13:18 ч.
прочити: 237

Когато си до мене - виждам свят,
във който вечно искам да живея
свят с топли ъгли - непознат
направен тайно, сякаш от магия.

Когато съм до тебе виждам как
разцъфват нежните страни на мрака,
как всичко се усмихва - пак и пак,
а нощните капчуци тебе чакат.

Когато си до мене виждам дни,
които сам не мога да намеря,
дни пълни с нежност, без черти
копнеещи очите им да слея.

Когато си до мене - стигам там,
където само мислите ми стигат
и пак откривам, че не може сам
със нежност този свят... да се покрива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me