uFeel.me
Когато звездите не светят
Автор: rynsuid,  16 февруари 2010 г. в 20:17 ч.
прочити: 497
Когато звездите не светят -
отново е тъмна нощта.
Когато звездите не светят -
отново изпитваш тъга.
Когато звездите не светят -
отново се чувстваш сама.
Когато звездите не светят -
аз те чакам, ела.
Когато звездите не светят -
целуни ме и грейва нощта.
Когато звездите не светят -
блещука от Любовта ни една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me