uFeel.me
Когато вечер се събличат пълнолуния...
Автор: krassy,  24 юли 2010 г. в 01:35 ч.
прочити: 326
... морето
от страстта си закипява,
и всичките
вълни в полуда
в танц с нощта
то залюлява.
Смутен
от тази гледка,
мракът
очи в нощта
тъй жадно впива,
пристъпва тихо
по чорапи,
в една безкрайност
се разлива.
А тя снагата си
в транс извива,
разпуснала
коси надлъж.
Небе, звезди
в миг замират.
Нощта целува
своя влюбен мъж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me