uFeel.me
Когато вечер пак заспиш сама
Автор: chvassilev,  9 февруари 2013 г. в 19:50 ч.
прочити: 301
Когато вечер пак заспиш сама
сънувай, че небето пак е синьо
нашарено със нежност и с тъга,
а времето е върнато с години.
 
Сънувай, че отново имаш дни
и нощи от мечтите ти оплетени,
че имаш вятър в своите коси
и късче обич криеш във очите си.
 
Сънувай, че се носиш по света
на облаци разрошени от птиците,
а всяка вечер хиляди цветя,
докосват свойте спомени в зениците.
 
Когато вечер пак заспиш сама,
ще дойда да поседна в полумрака
и щом целуна капките тъга,
смирено вечността им... ще зачакам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me