uFeel.me
Когато в теб се втренчи любовта
Автор: de_bra,  27 февруари 2013 г. в 07:16 ч.
прочити: 240

Когато в теб се втренчи любовта

и те посочи с пръст, като избрана,

не можеш да се скриеш от това –

за някого да мислиш до забрава.

 

Тя те открива мигом сред тълпата

и в тъмна нощ те буди до зори,

не можеш да се скриеш зад вратата,

и сто ключалки да й завъртиш дори.

 

Кралицата Любов когато те посочи,

разбират всички, че от нея си избран.

Хвърли компаса с четирите посоки –

светът е твой – повярвай ми, аз знам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me