uFeel.me
Когато в някой друг живот
Автор: Ружена,  19 януари 2009 г. в 14:10 ч.
прочити: 467

Когато в някой друг живот

Душата ти потърси моята,

не ме загръщай със любов,

недей да ми събираш спомени,

недей във обич  ми се врича,

в косите ми не се изгубвай,

по покривите с мен не тичай,

не сгрявай дланите ми влюбени-

не искам пак да те откривам

във вятъра и във крилата си,

небето ти да бъда силното,

с очи от чакане изплакани,

да съм щастливката до теб,

онази, със мечтите грешни...

Щом в някой друг живот се спрем,

такива истински  и смешни,

тогава в мен недей се влюбва -

боли когато те изгубвам...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me