uFeel.me
Когато ти си тръгна
Автор: pichat89,  23 ноември 2010 г. в 15:31 ч.
прочити: 304
След теб остана само прах
от чувства и емоции!
След теб остана само мокър дъжд,
от който не мога да изляза!

Откакто ти си тръгна завинаги,
скитам по света като бездомник,
изгубил всичко на този свят,
защото те няма тук до мен!

Когато ти си тръгна
остави ме сам без подслон!
Когато ти си тръгна,
срина моя живот!

Сега съм без мечти и любов,
лутам се из дебрите на миналото,
за да разбера живота си на романтик!
Няма те до мен и боли ме от това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me