uFeel.me
Когато теб те няма /Недовършено...
Автор: Nanita,  18 юли 2011 г. в 15:49 ч.
прочити: 188
Когато теб те няма душата ми е празна
ужасна тишината стеле се във мен,
безкрайни са минутите, що се влачат в мрака
леглото ми е ладия, чаршафите тъжат.

И вместо теб ветрецът целува ме с нежност
прегръща ме и залеза, кървав и студен,
отива си денят по бавно, когато теб те няма
душата ми самотна е, очите ми сълзят...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me