uFeel.me
Когато те видя
Автор: ulita,  16 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 1234
Когато те видя,
дъхът ми притихва,
и сякаш не дишам,
и бавно умирам.

Когато ме срещнеш,
безразлично ме гледаш
и сякаш не виждаш,
че аз те обичам?!

Не виждаш ли обич в очите,
в гласа потреперващ?!
Не виждаш ли обич?

Но знам след години,
когато ме срещнеш,
не ще ме познаеш
и няма да знаеш,
че пак те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me