uFeel.me
Когато те обичам
Автор: CAMCOH,  10 март 2013 г. в 21:02 ч.
прочити: 550

Когато те обичам съм море,

което жадно залеза целува;

брегът му е вулканено червен,

а чайките край пристана танцуват.

 

Когато те обичам съм небе,

което се прегръща с птиците;

и вятърът съм в техните криле

по пътя, нейде там, след жиците.

 

Когато те обичам съм дете,

което първом бухва се в снега,

а после с потреперващи ръце

рисува своя свят от чудеса.

 

Когато те обичам съм гора,

погалена от майския южняк.

Дърво съм със разлистена душа

което чака щъркелите пак.

 

Когато те обичам съм това,

което на живота дава смисъл.

Частичка съм от падаща звезда –

сега те сбъдвам и съм те орисал.

 

09.03.2013.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me