uFeel.me
Когато те няма
Автор: Tais,  5 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Когато те няма седя и те мисля,
когато те няма ревнувам
Когато те няма нахвърлям във листи
любовните думи

Когато си с мен съм отново принцеса
в червено, синьо и бяло
Когато те няма съм поетеса
увита в едно одеяло

Когато те гледам, потъвам в очите ти
и искам там да остана
Когато съм с тебе забравям сълзите си,
когато съм с теб, аз съм цяла

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me