uFeel.me
Когато те боли...
Автор: Нандо,  31 юли 2008 г. в 09:26 ч.
прочити: 690
Когато те боли недей да плачеш,
излишни ще са твоите сълзи,
недей проклинай и се вричай,
вдигни глава и помисли...

Ще чуеш ехото в сърцето,
за отминали щастливи дни,
душата ти мелодии ще праща,
от спомени които са били...

Щастието нейде ще намериш,
смеха и топлите ръце,
погалвали косите вплели се,
в една мечта, в едно сърце.

И знай че има хора на света,
попаднали на жребий по-суров.
Те никога не са обичали...
И никога не плачат от любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me