uFeel.me
Когато си тръгвам...
Автор: maggi4ka,  19 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 395

Когато си тръгвам, недей да ме спираш!

Не ми говори за любов и за дълг!

Защото през всичките тези години,

любов във очите ти аз не открих...

Когато си тръгвам, недей да ме молиш!

Дори да остана, ще бъде лъжа!

Няма смисъл от тази пародия,

между нас вече няма общи неща...

Нямаме нежност, нямаме обич...

Няма щастие в нашите дни!

Няма ги вече усмивките, няма го огъня...

Нямаме нищо, уви!

Когато ме няма до теб ще усетиш,

че животът е пълен с мечти.

Че дните могат да бъдат и цветни...

Че от любовта НЕ боли!!!

Пусни ме сега!

Нямаме бъдеще заедно!

По-добре е така!!!

... Вместо да страдаме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me