uFeel.me
Когато си тръгнеш
Автор: Robbert,  27 март 2009 г. в 07:10 ч.
прочити: 463



Облечи се във бяло

За да бъдеш красива

Когато си тръгнеш

От мен



Песента ни умира

Греят нови звезди

Когато си тръгнеш

От мен



Дано си щастлива

Любовта си отива

Когато си тръгнеш

От мен



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me