uFeel.me
Когато се ражда дете, ангелите се смеят
Автор: rento,  27 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 939
Нов живот днес се ражда
и своята съдба с ръце гушва.
Плаче, показва гласче момче.
Скоро ще пленява нечие сърце,
ще обича и ще прощава,
през сълзи ще иска нечия прошка.
Радостта болката ще побеждава,
омразата в любов ще се превръща.
По пътя си ще пада и уверено ще става,
ще върви към щастието и любовта.
Нов живот днес се роди-
сълзи щастието описват.
Малък ангел пореден на бял свят се появи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me