uFeel.me
Когато се наситиш да си с нея
Автор: Irresistible,  1 юли 2011 г. в 22:55 ч.
прочити: 192
Ако ръцете ти усещат нея,
докато докосват мен, не искам да знам.
Ако ума ти временно владее
просто малко ще изчакам.

В телефона ти под мъжко име фигурира
и не е последна, нито първа,
знам, ще отмине, но тя не разбира,
влюбена - от чара ти подлъгана.

И когато се наситиш да си с нея,
ще се отбиеш в будката под нас -
с букет цветя при мен ще се завърнеш,
ще се усмихна... и тайно ще поплача
без глас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me