uFeel.me
Когато съм различна
Автор: nella_gold,  21 декември 2010 г. в 06:44 ч.
прочити: 586
Понякога,
когато съм различна -
от себе си, и теб дори,
желанието да те губя,
ме възпира.
А в съня ми пеперуди
пърхат с опърлени
от слънцето криле...
Приказката ни -
нима дотук ще свърши?
Започнах да разказвам,
чуй ме!
Тихото в очите ти ще спре.
Мълчиш.
А устните ти искат
да прошепнат нещо,
но мълчат, дори не трепват.
Сега ме слушай -
притвори очи.
А после, щом решил си -
... остани!
С въпроси днес
не ме измъчвай –
просто себе си попитай-
за какво?!
А аз ще се опитам
приказката само
да довърша.
В случай, че не си забравил,
в случай, че и тебе те боли -
когато сме различни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me