uFeel.me
Когато обичаш
Автор: Slava56,  2 декември 2009 г. в 08:11 ч.
прочити: 617
Нужно ли е
да се замисляш.
Когато обичаш -
просто обичаш.
Дали е морето
или пък небето -
и двете са сини
неизбродими
недостижими
необясними
като любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me