uFeel.me
Когато някой ден..
Автор: rento,  1 май 2009 г. в 22:37 ч.
прочити: 622
Всичко свърши...
Клонка от дървото
се прекърши.
Няма я вече любовта.
Няма вода,
за да оцелее клонката.
Всичко появи се изневиделица,
а така болезнено свършва -
в мъка и агония.
Докосвах те с пръсти,
сърцето ми тръпнеше,
душата се усмихваше
за теб бях любовта мечтана,
в теб, сигурен съм,
ще остана сред спомени.
Красива бе любовта между нас,
като лебед в езеро,
като изгрева и залеза...
Когато някой ден
почистваш твоето сърце,
не изхвърляй тези спомени ,
не ме забравяй!
Едно момче още те обича...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me