uFeel.me
Когато не си до мен
Автор: feelin,  13 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 883

Свят студен,
сиви хора в негов плен
Tакъв е всеки ден
когато не си до мен!

Какво е светлина
ако я няма любовта?
Какво е красота?
какво е радостта?

Без теб безсмислено
е всичко това!!!
Изпълнен с тишина е света
Не мога да го отрека!

Виждам само с теб,
Чувам само с теб,
Усещам само с теб,
Дишам само с теб!

За теб пиша всеки
един нов куплет!
Затова моля те нека навеки
ние да вървим в комплект! :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me