uFeel.me
Когато мълча
Автор: MariaY,  8 юли 2012 г. в 00:53 ч.
прочити: 425
Когато мълча - най-силно крещя.
Не знаеш какво е в душата ми.
Какво да поискам от тебе? Не ща
да губиш живота. И себе си.

Когато мълча - оставам сама.
Мечтая. И бягам във тихото.
И само в него измислям съдба -
за мене, за тебе. И вечното.

Когато крещя - най-силно мълча...
но чувствам безбрежно спасение.
И смело без страх, но с цяла душа -
най-силно крещя ти: Обичам те...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me