uFeel.me
Когато бъда спомен
Автор: Jullie,  24 ноември 2010 г. в 09:40 ч.
прочити: 563

Животът просто ни се случва...
Дали препускаме безумно, или стоим,
дори разумни да сме, някой ден приключва,
а спомените няма как да променим.

Ще дойде миг, когато ще ти липсвам,
тогава ще съм част от теб - а ти от мен.
И няма вече с тялото си да описвам
греховния желан рисунък съкровен.

Аз просто ще съм малко побеляла
с оставени от времето бразди.
Навярно ще съм тъкмо помъдряла.
Ще моля сбъдване от падащи звезди. 

Безмълвна обич Тук ще ти оставя -
към Светлината щом поема... Не плачи!
Ще те обичам още. Няма да забравя,
когато бъда
                              спомен,
                                                        но без глас
                                                                                     и без очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me