uFeel.me
Когато Си Тръгваш
Автор: Teo,  8 януари 2010 г. в 19:10 ч.
прочити: 220
Когато си тръгваш боли ужасно
Отново оставяш ме сам
Горда вървиш-толкова си прекрасна
А аз какво да ти дам
Тръгваш, без думи, без звук
Оставяш ме сам със тъгата

Сигорно отиваш при друг
И там да отведеш самотата

Ти си всичко за мен
Радост, болка-ден и нощ
Ъпсурт да не съм сломен
Грабна от мене цялата мощ
Вземи със себе си мойте чуства
Аз не искам да имам сърце
Шамар ще бъде да чуствам

Болка, която няма да спре
Остави душата да пукне
Любовта в мене нека умре
И нека кръв вместо сълзи тече

Успех, където и да вървиш
Жалко е че си така студена
Аз зная-няма да се промениш
Сега и винаги ще си сломена
Някога ако душата ти се размрази
Отново ще те чакам да се върнеш ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me