uFeel.me
Кога...
Автор: ulita,  5 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 549
Нима, когато искам да обичам,
смалява се света,
и всеки жест,и всяка дума,
премерени са от това!

Нима, когато ме погледнеш,
не виждаш нечии очи,
и аз да виждам в твоите други,
и в тях да търся обич и мечти.

Нима не искаш да извикаш,
дали не искаш да крещиш,
когато знаеш че обичаш,
но без да споделиш!

Дали не искам да те имам,
а ти не искаш ли това?
Делим по малко обич и раздяла,
в такъв живот ще съм сама....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me