uFeel.me
"Кога ще свърши всичко?\"
Автор: mechtaq_za_teb,  12 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 276
Кога ще свърши този дълъг път?
Дали във края му ще бъда пак щастлива?
Кога сълзите няма да текат
и огромната тъга ще спре да ме убива?

Дали ще дойде този ден,
в който радостни да са сълзите?
Или пак ще е поредният студен,
в който тъжно влажни ще са ми очите?

Дали ще свърши тази болка и кога?
Не може ли да светят пак лъчи...
Кога ще ме потърси любовта,
за да съживи искрицата във тез очи?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me