uFeel.me
Кога ли
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 281
Кога ли болката ще си отиде?
Кога ли очите ще заспят?
Кога ли любовта ще видиш...
Когато чувствата ме изгорят?

Кога ли вятърът ще бъде нежен?
Кога ли слънцето ще заблести?
Кога ли любовта ми ще усетиш...
когато паднат всичките звезди?

Кога ли ти ще ме обикнеш?
Кога ли ще бленуваш мен?
Кога ли само мен ще виждаш...
когато нощта стане ден?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me