uFeel.me
Кое от всичките?
Автор: Slava56,  14 декември 2008 г. в 09:33 ч.
прочити: 372
Думи,
дошли от далечни разстояния,
но изричани често,
почти ежедневно...
Или живо докосване
в мигове кратки,
но изпълнени
с толкова много вълнения?
Постоянството
на моята тиха нежност?
Или дръзките пламъци
в очите ми?
Кое от тях
ще стопли ръцете ти
и ще накара
кръвта ти да кипне?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me