uFeel.me
Кодово...
Автор: nella_gold,  6 февруари 2010 г. в 10:12 ч.
прочити: 464
Не съм те търсила,
а само те намерих.
Не съм очаквала,
а всъщност... те открих.
Щастлива съм,
че теб те има,
а ти щастлив ли си,
със мен, кажи?!
Достатъчна ми бе
една
подадена
от теб ръка.
Кодирах всеки миг -
във стих!
Във стих
и свойта болка запечатах.
Потънах в свят един...
Примамливо - различен.
И пътят бе обкичен
не с бодли.
А с мълчаливото,
сподавено: \"Обичам\".
Защо ли?! Може би...
защото си различен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me