uFeel.me
Книга за предтекст
Автор: az20sam,  20 юли 2011 г. в 09:59 ч.
прочити: 254

Често пъти, мили,

на прозореца седях.

И често ти

виждаше ме книга да чета.

 

Винаги там чаках да срещна

твоя поглед съвършено красив,

но трудно моя от твоя отмествах

и в мене се получаваше зрив.

 

Вълнувах се и ти се възхищавах,

за мене ти бе всичко,

гледайки те, забравях

да чета книгата, миличко.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me