uFeel.me
Ключът към сърцето
Автор: maria_ha,  8 ноември 2012 г. в 14:12 ч.
прочити: 399
Понякога съм странна... И различна...
И ветровете ми не могат да ме стигнат.
Наричаха ме вятърно момиче,
танцуващо с глухарчета. И птици...

Понякога съм тиха... Много тиха.
И тишината сякъш ми тежи...
Недоумявам..., как ми е била утеха
след много обещания... Лъжи...

Понякога съм дива! Адски дива...
Катеря се по покривите над града.
И никой, Боже, никой не открива,
момичето с вълшебните крила...

Не могат да открият, че зад устните,
които жадно искат да целуват,
една дъга напира да възкръсне...,
след дъжд в очите... И след силна буря...

Един единствен искам... Ала истински.
Да разшифрова моето сърце...
Ключът ще е подарък. До поискване...
Дъга щом светне в моето лице...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me