uFeel.me
Ключа към твоята врата
Автор: nella_gold,  15 септември 2011 г. в 07:12 ч.
прочити: 458

Не ме запомни... Сигурно  ме чуваш

как всяка нощ при тебе се завръщам.

И бавно трополя със пръсти –

вратата – би ли я отворил?!

 

Не ме докосваш. Сигурно по тебе

разсипвам тежките си стъпки.

И щом луната в твоя сън надникне,

аз тайничко във  тебе се промъквам.

 

Не ме целуваш. Сигурно те паря,

едва посипала по тебе нежни ласки...

И риза от коприва ти преправих...

А виж се – колко много ти отива!

 

Не ме желаеш. Сигурно с омраза

забрави, че ключът е в мене.

И щом реша, сама ще си отворя,

във твоя свят ще спра - отново.

 

Не ме наричаш... Някак си по име.

Измисли си безброй причини.

Но знаеш, че смълчаното не ти отива.

А иначе – изглеждаше по-дивен...

 

Не ме извика. Сигурно не искаш

гласът  ти да се губи като ехо.

Извикай ме поне веднъж...

Ще видиш- не е ехо любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me