uFeel.me
Клетва
Автор: DENI__,  11 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 360
Заплача ли - разплакваш се и ти.
Застена ли - избърсваш моите сълзи.
Тъжа ли - ще тъжиш със мен до здрач.
А страдам ли - избива те на плач.

Обичам ли - обичаш с мене, зная.
Любя ли - ще любиш с мен до края.
Щастлив ли съм - щастлива си и ти
щом заедно любов ни връхлети!

Макари разделени ний за кратко
ще видим колко любовта е сладка
и как наистина боли
когато надалеч си ти.

Когато двама истински обичат
ах, колко, колко много ми приличат
на теб и мен, моя любима
красива и неповторима!

И от любов, когато си далече
аз моля: не плачи за мене вече
защото твоите сълзи горещи
ще капят върху чужди вещи...

Обичам те - това ти запомни!
Не бих предал теб и за миг дори.
И дори на километри разстояние
присъстваш ти във моето съзнание.

Заклевам се във вярност - знаеш ти.
Заклевам ти се аз, а ти помни:
и да не съзрем се повече дори
вовеки ме обичай и никога - кори!

Кълни се, само мен обичай
и любовта си не отричай
не се отказвай ти от истинска любов!
Тя е нашият душевен зов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me