uFeel.me
Казвате ми "спри"
Автор: mitu,  12 януари 2009 г. в 19:21 ч.
прочити: 307

Казвате ми спри, но как

като напират тези сълзи -

„спри не плачи”! Но кажете

как да спра като останах

без душа! Как като дълбоко

съм ранена аз сега! Кажете

ми как да спра тези сълзи,

кажете кога ще спре да боли?

Знам, че не заслужава той

това, но кажете на сърцето

да спре да го обича,да спре

за него да тупти, кажете

на раната да спре да кърви!

 

Не можете да го направите, нали?

Тогава престанете да ми казвате

СПРИ! Престанете да ми давате

напразни надежди. Не съществува

вече за мене любовта! Ще остана

завинаги аз сама и ще притежавам

само наранено сърце. Ще остана аз

така сама чакайки теб да се върнеш

отново при мен в нощта и

пак да си отидеш на сутринта!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me