uFeel.me
Кажи
Автор: beibi,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 408
Кажи ми къде точно греша
или за теб е грешка това,
че притежаваш сърцето
на една влюбена жена.

Кажи ми каде точно греша
или вземи пистолет в ръка
и ме застреляй на мига.

Че,моята грешка е само една,
пред теб стои обичаща жена.
Поправи ме ако смяташ,че греша.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me