uFeel.me
Кажи ми...
Автор: swasi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 639
Кажи ми плачеш ли...
или това е дъждът,
който намокря лицето ти ?!
Кажи ми плачеш ли...
и защо го няма смехът,
който блестеше в очите ти ?!
Мълчиш...
Май всичко си казахме,
Май трябва вече да тръгвам...
И...няма назад да поглеждам !!!
Да...
Знам, че боли...
Но нека всеки поеме живота си...
И нека всеки опита да бъде щастлив !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me