uFeel.me
Кажи ми
Автор: kisssa,  27 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 405

Как се влюбих в теб не зная,

как накара сърцето ми да затупти,

защо все тъй силно те желая,

а ти не си мой, кажи!

 

Защо от мене ти страниш,

роднини ли зли, ни делят!

Кажи ми с какво сгреших,

от сълзи очите болят!

 

Какво за теб е любовта ми?

Нима капчици роса е тя по твоите очи,

нима аз не съм твоята любима?

Кажи ми, кажи!

 

Но аз вярвам,

слънцето отново за мен ще изгрее,

и мракът веднага ще бъде покорен,

пред любовта ми дори вятърът немее,

та нали и той в бурята е влюбен!

 

А двама - аз и ти,

отново ще вървим

по пътеката от лунни лъчи,

и морето дори ще прекосим,

защото в сърцата си любов таим.

 

И няма вече кажи ми, кажи,

а блясък в нашите очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me