uFeel.me
Кажи ми
Автор: dolly,  22 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 772
Дали наистина си влюбен
щом усещаш, че душата те боли,
дали наистина обичаш
щом чувстваш,че сърцето ти кърви,
когато нощем си сама
и сълзите ти се стичат-
любов ли е това?
Когато те наказват с безразличие-
а ти копнееш за нежна ръка,
Когато те отблъскват със мълчание,
любов ли е това?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me