uFeel.me
Кажи ми
Автор: takahaka,  17 ноември 2012 г. в 04:53 ч.
прочити: 411

– Кажи каква си?  

– ИЗГРЕВЪТ ли си?

Отваряща очите ни за света,

стопляща душата и тялото  

даряваща ни светлина след мрака.

– ЖИВОТ ли си?

Караща да растът тревите

да потрепват нежно в ритъм,

поклащаща горите.

– Значи си ВЯТЪР...

Носеща аромата на цветята от полето.

Летяща високо и над всичко,

търсеща и топлина и светлина в нощта.

– НОЩНА ПЕПЕРУДА си значи...

С желание протегнала крилата

към пламъка на свеща.

Отражение на твойта същност.

– ПОЖАР си значи...

Подклаждана от желание и страст,

изгаряща и търсеща кислорода във въздуха.

Не трябваща да тлее нито пък да гасне!


Аз мога да съм кислорода.

Нека изгоря във твоя огън.

Мога и да съм въздуха в гърдите ти

или кръв във вените ти.

Оледало мога да съм.

– Кажи ми каква си?

Мога да бъда всичко за Теб...


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me