uFeel.me
Кажи ми облаче
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 548
- Кажи ми облаче ти бяло,
като толкова си летяло.
Не видя ли нейде,моята звезда
дали се скита сама в нощта.

- Кажи ми облаче ти бяло,
като толкова свят си видяло.
Ще намеря ли своята звезда,
бродеща като скитница ноща.

- Кажи ми облаче ти бяло,
като толкова болка си видяло.
Щастието на къде е отлетяло,
и на кой кръстопът се е спряло.

- Кажи ми облаче ти бяло,
толкова сълзи си проляло.
Ще има ли и за мен една,
мъничка сълза,
отронена от приятелска душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me