uFeel.me
Кажи ми, Господи...
Автор: kontra56,  3 април 2011 г. в 10:22 ч.
прочити: 294

Господи, защо ме изостави,
когато толкоз молех ти се аз?
Защо ли Господ мен така забрави
и позволи да страдам в този час?

Господи, ти всичко виждаш от небето
и знаеш кой до колко е щастлив в своя ден,
макар дори да скъсаш в мен сърцето
ти знак ми дай, ще бъде ли до мен?!

Господи ако не може,
отново да го върнеш пак при мен,
направи така, о, мили Боже
щастлив да бъде всеки негов ден!

Кажи ми ти, какво ли с мен ще стане
сега когато тежко е на моята душа?
Сърцето ми дали да бие ще престане,
ако не мога утре с нищо да го утеша?

Дали боли го, Боже, туй не знам,
но знам, че всичко виждаш ти,
и знаеш Боже как ще се раздам
сърцето му отново да се възроди!

Посветено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me