uFeel.me
Кажи го...
Автор: butterfly,  28 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 384
Различна съм ДА. Не съм поредната префърцунена кукла от списъка.
Влюби се, нали. Влюби се не отричай-личи.
Хайде кажи го, не е трудно. Кажи го на шега дори.
ОБИЧАМ ТЕ Виж колко е простичко. ОБИЧАМ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ... Мога да се слея с вечността и да ти го повтарям безкрайно.
Не, не гледай така, не и с този недоумяващ поглед.
Кажи нещо тишината ме убива. Искам да крещя и троша. Побъркваш ме. Нараняваш ме, не разбираш ли?
Не очакваше да се влюбиш в момиче от другия край на света. Ти не си познавал любовта. Не си знаел що за чувство е тя.
Знам, че ме обичаш, показваш ми го постоянно, но какво те спира да го изречеш на глас? Кой ти дава право да нехаеш и да се държиш така?
Познавам те, не си безразличен. Нежен си, добър си и ме обичаш. Кажи го, не е трудно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me