uFeel.me
Кажи , че ме обичаш
Автор: teditoOo,  23 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 756

"Обичам те" - кажи ми ти,

"Обичам те" и ме прегърни,

целуни ме така, че да не ме боли

и да не си помисля, че някой ден от мене ще си тръгнеш ти.

Сърцето ми е твое, разбери,

със тебе изживях най-красивите си дни,

"Обичам те" - кажи ми ти

и в сърцето вече няма да боли.

Ако някой ден си тръгнеш ще умра,

ще остана човек развален - без душа,

но на теб ще подаря отново най-красивите слова:

"Обичам те до болка, ти си моята съдба!!!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me