uFeel.me
Казах ли ти
Автор: beibi,  15 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 806
Днес,казвала ли съм ти
колко много те обичам?
Май забравила съм аз
прости ми скъпи
малката ми грешка,
обичам те ,обичам те
ти казвам в този час.

Днес,казах ли ти,че много,
много ми липсваш?
Колко тъжен е денят без теб,
сърцето ми се подлудява
а гласът ми шепти до забрава,
липсваш ми,липсваш ми
когато те няма.

Днес,казах ли ти,че те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me