uFeel.me
Каята в тигана
Автор: idan,  7 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
Страстните рибари,
до еди са тук,
отново в утринта,
ги буната събра.

Вълнение ги стяга,
старае се всеки,
млада дама дошла е,
въдица да хвърли.

Скумрия-едва ли,
ята-сафрид,
на дъно ли удари,
каята е в тигана.

Дамата красива,
с късмета на лаика,
едрите обра
и прати ги за бира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me