uFeel.me
Като за две души
Автор: HAJK,  21 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 779
Безлюден остров.Схлупена къщурка.
Две пейки.Маса от дърво.
Морето синьо в себе си се гмурка,
достигнало до своя хоризонт.

Пътеката е тясна.И самотна.
Нестъпкани треви ухаят.
На кол завързаната лодка,
мирува,стигнала до края.

Рекичката шепти с листата,
провряла се през гъстия пейзаж.
Тук властница е тишината,
а времето е неин паж.

Безлюден остров.Схлупена къщурка.
Две пейки.Аз и ти-сами.
Безкрайност.Като костенурка.
Мечта.Като за две души...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me