uFeel.me
Като вишна...
Автор: voda,  5 април 2011 г. в 08:41 ч.
прочити: 457
Тази пролет не слезе при мене
на крилата на прелетни птици.
Аз сама я открих, запленена
от най-тъмното в твойте зеници.

Тази пролет е друга, различна –
тя събуди у мен любовта.
И повярвах, че ти ме обичаш.
И цъфтя. Като вишна цъфтя.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me