uFeel.me
Като сън...
Автор: voda,  28 юни 2011 г. в 06:17 ч.
прочити: 250
Люляха ме среднощни ветрове
и тръпно ме обливаха желания –
да тръгна с тях, незнайно накъде.
Но нещо все ме спираше. Оставах.

И чаках те  – да дойдеш като гръм,
светкавичен във мене да се впиеш.
А ти дойде като най-кратък сън.
И даже не успях да те обикна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me