uFeel.me
Като прииждаща вълна
Автор: Nanita,  30 юни 2011 г. в 08:23 ч.
прочити: 216
Като прииждаща вълна връхлитам
тук там стъпвам по брега
самотна не, безмилостно красива
отнасям всичко в утринта.

Заливам с пяна ивицата плажна
в прегръдките си сбирам пясък и вода
от моите капчици по тялото ти аз разливам,
а ти отпиваш ме солена и добра.

Като прииждаща вълна връхлитам
и с устните си галя твоята самота,
притихвам в дланите ти мъжки, нежни
и в твоя пристан сгушвам се да отпочина, да поспя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me