uFeel.me
Като парченце шоколад
Автор: MegaDance,  9 декември 2010 г. в 13:44 ч.
прочити: 281

Шепнеш нежни думи
прегърнал ме под тъмното небе.
Обсипваш ме със ласки,
галиш моето лице.

С ухание на лятна нощ ефирна
поднасяш ми букет от любовта.
Серенада правиш пред звездите,
публика сияеща от радостта.

Разтапям се...
като парченце шоколад в очите ти.
Потапям се...
в мечтите, които скрил си в ръцете си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me